Επιτέλους ο μπάσταρδος που όλοι περιμένατε έφτασε!

    Το blog μου επιτέλους κάνει το ντεμπούτο του. Είμαι ο Σπύρος λάτρης των ταινιών και σειρών και εδώ θα μοιραστώ μαζί σας  όλα όσα μαθαίνω και βλέπω από τον χώρο της μεγάλης οθόνης. Εδώ δεν χαριζόμαστe σε κανέναν, αν δεν μου αρέσει κάτι θα το πω και δεν είναι και λίγα αυτά! Ξεκινάω λοιπόν χωρίς πολλά λόγια γιατί έχουν γίνει τα αίσχη με τις ταινίες αλλά πιο πολύ με τις σειρές του 2020.

    Έχουμε και λέμε, είχαμε το τέλος του Supernatural (ναι και όμως το είδα όλο μέχρι τέλους-άντεξα) μίας από τις αγαπημένες μου σειρές και μη κράζετε σας ακούω! Συνεχίζω, ψιλομούφα λοιπόν το τέλος της όπως έχουμε άλλωστε συνηθίσει τώρα τελευταία με σχεδόν όλες τις σειρές με αρχηγό βέβαια το Game Of Thrones και μη μου πείτε ότι έχω άδικο! Α ρε Breaking Bad μόνο εσύ παρέμεινες τέλειο από την αρχή μέχρι το τέλος. Επίσης είχαμε και το τέλος του Dark, μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν βγεί τα τελευταία χρόνια που αν και γερμανικό και όσο και αν μας ξένισε στην αρχή η γλώσσα μας κέρδισε, την απολαύσαμε και μετά μας έκαψε ότι εγκεφαλικό κύτταρο μας είχε απομείνει, έτσι απλά.

     Είναι τόσα πολλά αυτά για τα οποία θέλω να γράψω αλλά συγχρόνως δε θέλω να σας κουράσω με ρηξικέλευθες (ωραία λέξη έ?) έννοιες και ακαταλαβίστικους όρους που συχνά διαβάζουμε και δεν καταλαβαίνουμε γρι όμως. Απλά πράγματα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ούτε δημοσιογράφος ούτε αρθρογράφος, μου αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές και έχω ξενυχτήσει άπειρα βράδια βλέποντας από θρίλερ-επιστημονικής φαντασίας –περιπέτειες –block buster-κοινωνικές και τώρα τελευταία πολλές κορεάτικες παραγωγές είτε περιπέτειες είτε δράματα,  που πιστέψτε με δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τη βιομηχανία του Hollywood.

    Λέω να ξεκινήσω με μία από αυτές so stay tuned!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου